FONTOS INFORMÁCIÓ

Kategóriás képzések online
Érdeklődni és jelentkezni:
E-mail: kiskunkalocsa@gmail.com
Telefonszám: +36-20/77-10-852

Kedves Tanulóink!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni mindenkit, hogy a koronavírus kapcsán kialakult helyzet, az önök egészségének megóvása és biztonságuk érdekében,Kiskun Autósiskola 6300 Kalocsa,Szent István út 70 címen található irodájában az ügyfélfogadást 2020. március 23-tól online/telefonos ügyintézéssel folytatja

Természetesen kollégáink folyamatosan dolgoznak, de azt kérjük Önöktől, hogy irodánkat csak e-mailben, vagy telefonon keressék!

E-mail: kiskunkalocsa@gmail.com
Telefonszám: +36-20/77-10-852

Türelmüket és megértésüket köszönjük, vigyázzunk magunkra és egymásra!

Kecskemét, 2020. március 20.

A gépjárművezető képző szakoktató képzése és továbbképzése

Dolgozatunk célja a megfelelés, kísérlet a probléma strukturálására, javaslat a megoldásra, figyelembe véve a lehető legtöbb körülményeket, rögzíteni egy távoli, de elérhető állapotot, amit megvalósításra érdemesnek tartunk.

Célunk rávilágítani a gépjárművezető képző szakma kereteinek bővítési lehetőségeire új tanfolyamok, képzési formák megfogalmazása úgy, hogy mindez kompatibilis legye az EU követelményeivel 2007-ben rendkívüli érdeksérelmek nélkül, egyértelművé váljon, hogy pályázati pénzeket az eddigieknél nagyobb mértékben csak így nyerhetünk a szakmánkban dolgozók oktatása számára.

Nézőpontunk az autósiskolát vezetőké, számukra strukturáljuk fogalmazzuk, tesszük ? egyféleképpen ? jobban strukturáltá jelenlegi helyzetünket, a gépjárművezető képző szakokta-tók képzése és továbbképzése területén, javasolva egy kreditponton alapuló értékelés bevezetését.

Dolgozatunk tárgya a felnőttképzés gépjármű vezető képzés területén alkalmazható technikáit módszereit a működtetés céljából megtervezni. Azoknak a szakoktatóknak a képzését, akiknek a hivatása, akiknek az értékrendjében kiemelt helyet foglal el azoknak a képzése, oktatása akiknek balesetmentesen, önmagukat a járművüket és az út törvényeit ismerve kell célhoz érniük.

Letöltés: WORD ? Letöltés PDF 

Letölthető fájlok

© 2020 Kiskun Autósiskola - Minden jog fenntartva! | Design by W3layouts